In 1996 heb ik mijn studie aan de Nieuwe Akademie in Utrecht afgerond en sindsdien werk ik als beeldend kunstenaar. Ik exposeer regelmatig in binnen- en buitenland, o.a. in Haarlem, Hilvarenbeek, Delft, Oisterwijk, Utrecht, Budel, Bloemendaal, Zeven (Duitsland), Panningen en Bunnik. In december 2007 nam ik deel aan de biennale in Florence. In juni 2008 Aquasparta Italie. In december 2010 nam ik deel aan de World Art Vision in Barcelona.

Tijdens het schilderen zoek ik intuïtief naar de juiste beelden die een relatie aangaan met het thema waar ik aan werk. De maatschappelijke toestand neemt steeds een plaats in mijn werk maar wordt altijd gecombinereerd met wie ik ben of wat ik vind. Van mijn wijze van in het leven staan.

Het maken van een schilderij is een proces waarbij ik me steeds afvraag...wat voeg ik toe, wat laat ik weg, wanneer is er een evenwicht in kleur en vorm.....wanneer herken ik het verhaal dat ik wil vertellen. De mens en zijn emotie is voor mij het belangrijkste element in mijn werk. De kleur versterkt of verzwakt de emotie van de mens in zijn omgeving. Het meest bijzondere is dat elke kijker zijn eigen verhaal vertelt, dat is mogelijk doordat figuratieve en abstracte elementen gecombineerd worden. Het verhaal van de toeschouwer voegt weer iets toe aan mijn vertelling.

Mijn bronzen beelden vertellen verhalen van mensen, kinderen, die spelen, die een behoefte verbeelden, die laten zien wat belangrijk is. Het zijn metaforen van thema's waar je je mee kunt identificeren.

Ik werk eerst in was, en met de verlorenwasmethode worden de beelden in brons gegoten. Het proces van creeeren, verbeelden, technieken is intensief en tijdrovend, maar heerlijk om te doen.